| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nedá mi to a musím taky reagovat.Naše dcera má takové afekty,že mě totálně vytočí,když jí naplácám,nedávno jsem ji v afektu liskla( nemůžu to doteď rozdýchat a stydím se),tak pak funguje,má skoro 5 a někdy taky jen tak z hecu řve ,že jí nejde to nebo ono,a já vím ,že to umí,chápu,že na sebe taky upozornuje,ale je pro mě fakt těžký věnovat se jí,když mi brečí malý a u ní vím,že to zvládá sama,vím,že mě chce taky pro sebe,ale někdy mi přijde,že to dělá vyloženě naschvál a čeká,co vydržím a já nevydržím~o~
Potom se jí omluvím,probereme to spolu,domluvíme se,jak to budeme řešit příště ,aby to proběhlo v klidu a zase nic.
Zrovna včera jsem to řešila s manželem,jak u těch dětí docílit toho,aby sami litovali,co udělají,já si pamatuju,že mamka nás seřezala,pak třeba přišla ona nebo já za ní omluvili jsme se a bylo nám to oběma moc líto a bylo mezi náma dál fajn.Jako problém vidím u dcery právě to,že vždy ,když mi ujely nervy,tak jsem jí to řekla,že to takhle není dobře a ona to bere ,jako ,že my se chováme špatně,je naštvaná,ukřivděná a mám pocit,že vůbec nelituje toho,jak se k nám chová,myslí si ,že před ní celý svět sedne na prdel,tak si tak říkám,co bude v patnácti,když v pěti bouchne dveřma a urazí se a když přijde,tak ne s lítostí,ale přesvědčuje nás,že je to kvůli nám.Tak si tak říkám,jestli jsem tu výchovu nevzala za špatný konec,vždycky jsem si myslela,že děti se učí hlavně příkladem,ale už o tom docela pochybuji,protože i že má zdravit jí musím připomínat.Na chodníku chce aby se jí vyhýbali starší~o~.Možná zlaté ohýbaj ma mamko,mělo něco do sebe.Nám je tady líto,že jsme nějakou situaci špatně zvláhli,ale litují toho i ty naše děti?~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky