Moje 13 letá dcera má takový problém...Všichni ze třídy májí prsa ( docela velká ) ale ona ne... A já mám prsa také docela malá a bojím se že se to projeví a na ni v dospělosti.... :( Přitom ostatní z rodiny mají prsa velká... Nevíte jestli jde je nějakými léky s hormony pomosi růstu.. Vím že je to nezdravé ale ona mě o to sama prosila a zase nechci, aby se kvůli tomu trápila :) Předem děkuji za odpověď :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.