Ahoj Šári, na strach z porodu jsem ještě ani nepomyslela, spíš se bojím, aby ten malinkatý človíček nezdědil tu mojí zatracenou cukrovku, aby nebyl nemocný jenom proto, že si kousnu o jednou víc do chleba než bych měla. A to co mi popsal pan doktor při mojí poslední návštěvě, jako že už nebudu píchat inzulín "jenom" 4x denně, ale že budu muset 8x nebo dokonce 10x. A že asi budu většinu času trávit na klinice. Co když něco popletu a ten malinkatý uzlíček za to bude platit celý svůj život. O tom že jsem těhotná zatím nechci vůbec nikomu říkat, kdybych potratila tak ať to nemusím nikomu vysvětlovat. Jediné komu bych to řekla by byla moje maminka a ta bohužel už tu není se mnou, tak to tutlám v sobě a raduju se jen sama pro sebe. Iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.