| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Vážená paní či slečno "PRAŽAČKO"!
Vy znáte pana dr. Záhumenského osobně? Vyšetřoval vás někdy? Možná jste ani nikdy těhotná nebyla...
Napište, co se vám na Bulovce přihodilo tak hrozného, že musíte takto urážet lékaře, který je ( jako jeden z mála lékařů v dnešní době ) tím, co doopravdy dělá dobře a má o ženu, jako rodičku - v zápětí matku opravdový zájem.
Jsem matkou 3 měsíční krásné a zdravé holčičky, která nepřišla na svět lehce. Můj porod byl komplikovaný, nelehký a velmi bolestivý, ale v žádném případě nemůžu a ani nechci dávat vinu personálu, který se mnou trávil hodiny a hodiny než se konečně porod dobral konce. Mohla bych psát o tom, jaké to bylo strašné, Bulovka může za mé bolesti, Bulovka může za to, že jsem musela podstoupit šití, Bulovka může za to, že jsem nemohla rodit v CAPu, atd.
Porod je zkrátka porod, ať rodíte kdekoliv. Kompikace nastanou kdekoliv, nejen na Bulovce přece! Zde si alespoň vědí rady, když už porod neběží tak jak má.
Stačí mít s sebou partnera, vše se zvládne líp.
S pozdravem a s přáním ať se nás rodí víc :-)
Za dva roky nashle, Bulovko!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.