| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemůžu uvěřit, že ještě dnes někdo napíše, že posraný park od psů je OK a že dítě má prostě dávat pozor, kam šlape.
Mimochodem, když syn šlápl ve městě v parčíku do hovna, rozhodně jsem nelitovala energie a zhvízdala měšťáky za to, že nezajišťují dodržování vyhlášky o čistotě města. Plus další odbory. Bylo to časově náročné, poměrně frustující, ale vybudila jsem k činnosti další lidi, kterým to taky vadilo a konečně se rozhoupali a dosáhli jsme teda aspoň toho, že město zakoupilo takový ty čtyřkolky s vysavačem a že odpadkové koše s pytlíky na psí exkrementy jsou snad už všude.
A jak píše Daniela - ano, pomohly by přísné tresty těm "páníčkům", kteří po svých psech neuklízejí.
A jak píše Petra Naomi - když mi bylo 15 let, taky těch hoven nebylo tolik. Sice se po psech neuklízelo, ale zas těch psů nebylo tolik. A navíc, se zlou by se potázal ten, kdo by před domem venčil psy. A u nás v domě byli tenkrát asi 4 psi, obávám se, že tatík dítěte, které šláplo do psího hovna, by hezky vzal botky a šel je oplácat páníčkovi dotyčných psů o ústa, aby si taky užil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.