| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aha,tak to vůbec neznám po tom budu muset mrknout. Já doteď měla spotřebiče klasicky bílé,tak v tomhle směru nemám žádné zkušenosti.
Stejně tak zápasím s plovoučkou. Dala jsem si takovou červeno hnědou tmavší a teď šílím,protože jsou na ní děsivě vidět chlupy našeho zlatého labradora. Vysaju a stačí,aby prošel a je to jako bych nic neděla. Teď má nějaké pelichací období. Minule už jsem normálně nasadila ten jemný kartáček na vysavač,přepnula ho na tichý chod a psa jsem proluxovala taky.~t~ Ten mizera se u toho rozvaloval a asi mu to bylo příjemné,protože nezdrahal ani se nijak netvářil jako,že ho s tím otravuju. Asi koupím vax pytlík,vrznu tam to naše chlupiště a vysaju. Až bude po padacím období,tak ho z pytlíku vyndám,protože jinak zešílím.~t~~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.