Nevidím v tom žádný velký problém. Já čekala po zamlklince 3 měsíce, ale dnes už bych to nedělala a šla do toho klidně po šestinedělí.
Dr. ať si říká, co chce, to by mi bylo jedno. Můj dr. nikdy nepřikazuje, jen s úsměvem doporučeje, nikdy by kvůli tomu nepěnil.
Kamarádka žije v Německu, tam jí po zamlklince doporučili myslím chránit se 10 dnů kondomem, kdy kdyby mělo k něčemu dojít, jinak prakticky doporučují jít do toho hned.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.