| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny ~;)

Náš topgalovský duch je ve škole pouze v jednom dalším exempláři a ještě ne v naší třídě, takže pohoda. Jinýho ducha jsem nezaregistrovala. Náš mladej exeluje, nejdřív učebnici Živá abeceda rozstříhal a já jí pak celý minulý víkend dávala dohromady (složit, ofotit, nalepit - nejde to jenom izolepou, protože do toho píšou) a on jí ve finále ztratil. Už fakt nevím co s ním ~n~
Učitelka tvrdí že je v pohodě, šikovnej, snaživej, .. bla bla bla. Nicméně mě tohle asi porazí~;((
Včera jsme byli za ségrou v Orlických horách na takovym jednom srazíku, bylo to báječný, sluníčko svítilo, papání bylo, zábava byla, ale Honzík si našel svojí zábavu, vzal kramle na protější louku s ovocnými stromy, na jeden vylezl, ale pak se mu tam špracla noha a nemohl dolů. Ve společnosti 30ti dospělech a puštěnýho magiče toho moc slyšet neni, takže já sice sledovala kde je, kam jde a co tam dělá - viděla jsem ho na stromě a sledovala jestli nežuchne, ale to že kvílí abych ho přišla sundat mi došlo až ve chvíli, kdy jsem gestikulovala ať si dojde na jídlo a on nešel. Tak jsem se naštvaně zvedla a šla k němu blíž abych mu vynadala že na mě prdí, a až když jsem poodešla od naší 30ti hlavé společnosti jsem uslyšela jak pípá ... Bájo, vylézt na kopec, sundat dítě ... tche. On nebyl ani ubrečenej, prostě čekal až si pro něj přijdu a ještě se ptal, jestli tam může zůstat ~d~ Opravdu zlatíčko ~s~
Tak jsem se podělila a už je mi líp ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.