Zdravím všechny
Náš topgalovský duch je ve škole pouze v jednom dalším exempláři a ještě ne v naší třídě, takže pohoda. Jinýho ducha jsem nezaregistrovala. Náš mladej exeluje, nejdřív učebnici Živá abeceda rozstříhal a já jí pak celý minulý víkend dávala dohromady (složit, ofotit, nalepit - nejde to jenom izolepou, protože do toho píšou) a on jí ve finále ztratil. Už fakt nevím co s ním
Učitelka tvrdí že je v pohodě, šikovnej, snaživej, .. bla bla bla. Nicméně mě tohle asi porazí
Včera jsme byli za ségrou v Orlických horách na takovym jednom srazíku, bylo to báječný, sluníčko svítilo, papání bylo, zábava byla, ale Honzík si našel svojí zábavu, vzal kramle na protější louku s ovocnými stromy, na jeden vylezl, ale pak se mu tam špracla noha a nemohl dolů. Ve společnosti 30ti dospělech a puštěnýho magiče toho moc slyšet neni, takže já sice sledovala kde je, kam jde a co tam dělá - viděla jsem ho na stromě a sledovala jestli nežuchne, ale to že kvílí abych ho přišla sundat mi došlo až ve chvíli, kdy jsem gestikulovala ať si dojde na jídlo a on nešel. Tak jsem se naštvaně zvedla a šla k němu blíž abych mu vynadala že na mě prdí, a až když jsem poodešla od naší 30ti hlavé společnosti jsem uslyšela jak pípá ... Bájo, vylézt na kopec, sundat dítě ... tche. On nebyl ani ubrečenej, prostě čekal až si pro něj přijdu a ještě se ptal, jestli tam může zůstat
Opravdu zlatíčko
Tak jsem se podělila a už je mi líp