Proč se u matek s krevní skupinou 0, zkoumá krevní skupina dítěte? Já mám krevní skupinu 0. Pokud má matka krevní skupinu 0 a dítě také, nevzniká žádný problém. Pokud má matka krevní skupinu 0 a dítě má jinou krevní skupinu (moje dcera má B), může vytvářet svému dítěti různé dočasné zdravotní problémy (0 nesnese žádnou jinou krevní skupinu). Časté je, že dítě se narodí a má v krevním oběhu protilátky na červené krvinky, tzn. má výraznější žloutenku než ostatní děti. Moje dcera byla asi 4,5 dne na modrém světle kvůli žloutence. Občas může mít dítě v oběhu protilátky na krevní destičky nebo může mít jiné zdravotní problémy. Moje dcera měla po narození v krvi protilátky na bílé krvinky, tzn. prvních šest týdnů svého života měla málo bílých krvinek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.