Zimní goretexové Superfity? ANO! ANO! ANO! ANO! Lepší boty jsem nikdy pro syna neměla, letos do nich jdeme automaticky zase a pro mladšího bez diskuse taky, ať to stojí, co to stojí.
To naprosté blaho, kdy jsem mohla nechat malého lítat v závějích (měl k těm botkám ještě výbornou kombinézu) a absolutně neřešit, že si promáčí boty.... žádná buzerace, matka spokojená, dítě spokojené, za těch řádově jedenáct stovek (po slevě) to stálo. Boty jsou lehoulinké, nohy z nich neměl absolutně nikdy studené, nosil jenom jednu vrstvu - buď ponožky nebo punčocháče. NIKDY se nepromočily, fakt NIKDY. Dají se umývat pod kohoutkem proudem tekoucí vody a pokud tam nenaleješ vodu vrchem, tak jsou vevnitř pořád suché.
Hodně mě překvapila trvanlivost. Po jedné zimě, kdy z nich od listopadu do března nevylezl (jiné boty neměl absolutně žádné, jenom tyhle jediné), tak ty boty vypadají furt jako nové!!! Neuvěřitelné.
Prostě Superfity a nikdy jinak
nakupuju na www.detskeboty.cz, ale ne po netu, ale v jejich kamenné prodejně, máme to kousek. Jsou maximálně ochotní a spolehliví.