| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Změříš nohu (nejlíp obkresli na papír) a k délce (od špičky palce po patu) přičteš 12 mm. Pak vybereš boty se stejnou, nebo o max. 5 mm větší stélkou než je noha+12 mm.

Ono, nejpozději na dušičky už ty zimní botky potřeba budou, takže řekla bych, že už je skoro i pomalu na čase.

Jinak teda rovnou doporučím přiobjednat si tam i vnitřní měřidlo na boty, stojí to 250 kaček a dokonale tím změříš nohu i stélku boty. Díky měřidlu jsem schopná kupovat boty i bez dětí (samozřejmě od vyzkoušených značek, kde vím, že jim sedí kopyto) a hlavně přesně změřit, jak velikou botu vlastně děcko potřebuje a jestli mu nejsou malé boty.

Vypadá to takhle, změří to nohu i botu rovnou s nadměrkem, takže je to hrozně jednoduché. Prostě změřím nohu, mrknu na číslo (jsou tam velikosti i přesně milimetry) a hledám botu se stejnou stélkou, šmytec. Já mám to měřidlo už snad dva roky a furt si ho ode mě někdo půjčuje :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.