Myslím ež je dobrý nápad nechat se vyšetřit znovu řádně sakumprásk od začátku na nějakém vyšším pracovišti, kde není problém udělat všechny potřebné testy najednou a kde mají větší zkušenosti. Měla jsem podobný problém (angína asi 6x v průběhu 5ti měsíců) a připisuji to vyčerpání organismu (bylo to po druhém porodu císařem) - všechny testy mi vyšly ok, imunita, ASLO, ve stěrech nebylo nic. zárověň mi naskočila lupenka a chytila jsem k tomu všemu veškeré virozy co se kolem mě jen prošly. Vím jak je to nepříjemná situace, kdy se člověk cítí beznadějně, naštvaný, že ho tělo zrazuje a on není schopen výkonu, přitom s tím nelze nic moc udělat....Problémy ustoupily naštěstí s dalším těhotenstvím- zřejmě hormonální vlivy.
Já o prospěšnosti odstraňování mandlí nic nevím, ale bránila jsem se tomu také( a ubránila ), jeden dr. chce mermomocí trhat, druhý to nedoporučuje atd...zkusila bych posilování imunity- echinacea, probiotika aj, eliminovat stres, naordinovat si delší a pravidelný spánek. Pokud y to ělo trvat roky, snad bych i o operaci přemýšlela