| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Verondo, dost tě chápu, já našla manželovi také nějaké fotky z minulosti z dovolených, žádná erotika to nebyla, ale stejně to se mnou zamávalo...vidět jak někdo jiný objímá tvého manžela:-©
Naštvalo mě, že se mnou chodil snad už tři roky a nebyl schopen si je uklidit, nebo schovat tak, abych se s nimi nemusela konfrontovat.
Jednu v rámečku jsem vzala a hodila ji po něm a děsně na něho řvala ~t~
On potom šel a rozrhal ji, abych se uklidnila :-)
Leckdo nad tím může kroutit hlavou..že jsem hysterka,jako že jsem se měla chovat na úrovni, přejít to, klidně mu to vysvětlit..i kdejaký manželský poradce by to jistě poradil...ALE já jsem toho názoru, že když tě něco trápí, je dobré to donekonečna rozebírat s kamarádkami, vyřvat se, pořádně mu nadat, vyřvat tu bolest ze sebe...Je to dobré pro tvou psychiku...potom nastane fáze zapomínání..Myslím ale že to bude trvat dlouho, tak dva roky..Tak držím palce, ať to váš vztah ustojí, narodí se ti zdravé miminko a manžel ty fotky co nejrychleji vyhodí ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.