| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chápu tě, z toho bych byla taky paf. Umělá vagina by mi nevadila, fotky s bejvalkou bych rozdýchala, kdyby je měl uložené jinde, než v nočním stolku vedle postele. Je blbec, neměl ze sebe dělat takového svatouška a tak kecat o bejvalce a přitom si její foto lépe neschovat; teď opravdu nevíš, co si o něm myslet. V klidu si s ním promluv. Ať máte kde navázat... Já bych s ním promluvila a asi bych chtěla, aby její fotky vyhodil. Ať si dělá dobře nad fotkama jiných koček, ne bejvalky. Asi bych mu řekla, že mám teď problém mít s ním sex a co jemu chybí, že vzpomíná na bejvalou atd atd. Prostě s ním probrat co tě trápí, podle mě ti to pomůže. Ono po porodu to se sexem není hned slavné a ještě problém kvůli tomuhle....
Bude to fajn, uvidíš. Jen to v sobě nedus, ať si užijete miminka a tak :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.