Přidat odpověď
Holky,ale to je jako se vsim. S chozenim, s mluvenim....Ja si proste myslim,ze kazdy dite ma fakt svuj cas a mama se muze stavet na hlavu a nijak zasadne to neovlivni. Muj syn treba zacal chodit az v 15-ti mesicich a taky jsem ho nebrala za ruce,neucila chodit a nestrkala do choditka. Je mu dva a pul roku a ma plinku.No a co?Tak se nehroutim,zkousim,mluvime o tom spolu a osvecilo se mi,ze cim vice se mu do toho "motam" tim vic to bojkotuje. Do nocniku cural uz po roce a pul.Dokonce i kakal.Pak prisel zlom a nechtel ani nahodou.Mam ho k nocniku teda prilepit???Miluju ty mamy, co reaguji "Coze?On ma jeste plinu?Blablabla..." Nooo,plinu ma,ale mluvi jak kniha a je strasne sikovny. Takze jsou veci ve kterych deti vynikaji a jsou veci, ktere jim trvaji dyl.Tot muj nazor.At si to kazda mama dela jak chce,ale uplne NESNASIM ty dokonale matky,ktere se chlubi a vytahuji tim,ze jejich dite uz v porodnici chodilo na zachod nebo ve trech mesicich behalo maraton(samozrejme prehnany priklady),ale ze ve trech letech jeste poradne neumi mluvit,tak o tom uz pomlci.
Předchozí