| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Špionáž v dětském pokoji

Tak dlouho jsem ctila soukromí 15ti leté dcery, až se jednoho dne ocitla na ARO - otrava léky.
Projevovala jsem jí dostatečný zájem, měla snahu si s ní povídat, někdy se s něčím svěřila, ale většinou byla zarytá jak partyzán. Říkala jsem si - puberta - a respektovala to, že chce věci řešit se svými spolužáky, kamarády...
Lékař nám sdělil, že byla v dlouhotrvající depresi, která vyústila pokusem o sebevraždu. Její chování se v uplynulých měsících nijak drmaticky nezměnilo, nic nenasvědčovalo tomu, že je něco v nepořádku.
Dcera je dnes po zdravotní stránce OK. Ale já si stále kladu otázky, proč jsem k sakru byla tak nechutně čestná a ctila její soukromí, nikdy jsem jí nelustrovala SMS, nekoukala jí přes rameno, když chatovala se spolužáky a kamarády, neprohlížela jí sešity, prostě po ničem nepátrala.
Kdybych to bývala udělala, mohla jsem zachytit nějaké signály. Nebo taky ne.
Každá mince má dvě strany, taky jsem chtěla ctít soukromí, ale zároveň rozumím rodičům, kteří chtějí být v obraze, nejde o to dítě špehovat, jen se dozvědět, co se děje. A samozřejmě zůstat naprosto diskrétní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.