| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den, maminky mám prosbu, zda mi některá poradíte. Mám 7 týdenního syna. Už čtyři týdny mu hnisá očičko. Pan doktor říkal, kapapt Opthalmoseptonex, že se to zlepší. Nezlepšilo se nic,hodně se mu to zhoršilo, tak sme byli posláni do Vinohradské nemocnice, že má ucpaný slzný kanálek, že mu toprofouknou a bude mít klid. Nevím, co to obnáší, nnicméně, jsem si říkala, že když pak bude mít klid, tak proč ne. Oko má slepené hnisem a nijak se to nelepší. Ve čtvrtek jsem tam dorazila a bylo mi sestřičkou řečeno, že nás objedná a že dostaneme Optalmoseptonex a paní doktorka mmi poradí masáže. Ani se na malého nepodívala a dala mi termín za týden. Když jsem jí říkala, že mu ty kapky nepomáhají, jen to zhoršují, tak mi řekla, že na to stejně nic není. Tak jsem došla k pediatrovi, který mi dal jiné kapičky, které to celkem zlepšily, hnisá to pořád, ale už ne tolik a hnis umývat Borovou vodou. Můůžete mi někdo poradit, jak vypadají masáže slezného kanálku a estli nejsou nějaká homeopatika, která by mu pomohla? A jestli máte některá zkušenosti s očním ve Vinohradech, mě zatím akorát tento postup odradil.Přemýšlí, že bych se objednala do Motola, ale tam asi bude čekací lhůta strašná. Děkuji

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.