No za pět let jsem kvůli problémům s HW přeinstalovával komp 4x. Dlouhou dobu jsem měl jeden disk a měl jsem datovou partition ale pak jsem narazil na problém s velikostí softwaré části.
Děti používají OE stejně jako my, proč by měli používat webové rozhraní. Původně měli svoje konfigurace v profilech, ale nakonec stejně skončili v hlavním profilu, protože tam jsou všechny programy - vzdělávací, hry, ... Řada programů má na XP problém, pokud druhý účet není admin. A pak už nemá smysl mít některé programy tam, některé jinde. Podobně, většinu her mám z orig. CD a DVD přenesenou do images, kvůli ochraně CD a tyhle virtuální DVD bych taky musel spravovat v různých profilech.
Jinak pro zajímavost - toho sw máme nainstalovány cca 3 sloupce v start menu (mám MSDN pro osobní potřebu) a myslím že naprostou většinu legálně. Na to nemám fakt čas to ještě prokopírovávat do různých profilů atd. Dneska mám 2x500GB zrcadlených pomocí NTBackupu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.