Já chci taky soukromí :) Děti mi "omylem" nacházejí věci v šuplících, když mi tam šly schovat "překvapení". Rozrážejí dveře na WC, aby se mohly zeptat, zda mohou na druhé WC. (Nechápu ani jedno z toho, na druhé WC můžou vždycky a že jsem uvnitř ví už tím, že odemykají zámek zvenku) Manžel mi při z nějakého závažného důvodu otevřených skříňkách dělá razii a vysvěluje, jak se správně udržuje pořádek. Už nevedu svoje věci, vše moje je veřejné. Jediný, kdo dodržuje zásady soukromí jsem já :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.