Zdravím všechny,rodila jsem v Chebu dvakrát a až na pár "maličkostí" vše ok.První porod císařským řezem plánovaným pro konec pánevní,sestřičky se o mě staraly úžasně,no ty dětské už mi tak v pohodě nepřišly,ale byla jsem jako prvorodička ve stresu ze všeho
Teď napodruhé jsem měla nástup týden před termínem,kvůli sledování po císaři a byla jsem tam téměř měsíc,malé se nějak nechtělo na svět,takže jsem opravdu poznala za tu dobu hodně.Jasně že se všichni vyhýbají dr.Filipové,s její pověstí
ale dvě co je rodila,si ji pochvalovaly,tak nevim.
Můj ooooobrovský díííík patří dr.Polendové,je zlatá a fakt doktorka na svém místě,starala se každý den na vizitě,má pochopení,je to ostatně také máma,chápala jak je to pro mě dlouhé,když mám doma dvouapůlleté dítě,naštěstí jsem jí měla i u porodu a moc mi to pomohlo,že tam byla.Také porodní asistentka super,bohužel nevím jak se jmenuje,mladá,dlouhovlasá,hrozně hubená,kdyby někdo věděl její jméno,ráda bych ho znala,chci ho malé napsat i do deníčku,u kolonky porodní asistentka mám stále prázdno
a také jí moc poděkovat.
Ještě můj dík paní Balíkové,která se o ženský taky výborně stará a člověku je hned veseleji,když si s ní popovídá... Takže ženy,nebojte se,když půjdete do Chebu,jsou tam lidi,kteří jsou vážně v pohodě..