| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

Milé budoucí maminky,
v listopadu 2000 se nám v Podolí narodilo naše sluníčko. Ráda bych se s vámi podělila o zkušenosti s touto porodnicí.
Dlouho jsem váhala, ve které porodnici mám přivést naše děťátko na svět, nakonec jsem na základě informací získaných na internetu, zkušeností známých i vlastní prohlídkou (bývala v pondělí od 11.00, termín lze zjistit na tel. č. 41432569 l. 363) zvolila porodnici v Podolí a myslím, že jsem udělala dobře.
Po celou dobu pobytu a v období 4 návštěv v prenatální poradně před termínem porodu jsem se setkala pouze s jedinou negativní zkušeností s personálem porodnice, a to hned při mé první návštěvě prenatální poradny s paní doktorkou Karáskovou, která mi přišla trošičku duchem nepřítomná, vyšetření bylo velmi bolestivé a výrazně jsem po něm krvácela. Při dalších návštěvách poradny jsem žádné takové problémy neměla. Všichni ostatní, jak lékaři tak sestřičky a ostatní personál, byli vždy milí, ochotní pomoci, poradit a povzbudit.
Porod jsem měla na prvorodičku pravděpodobně celkem snadný, od prvních pravidelnějších kontrakcí trval cca 3 hodiny. V průběhu první doby porodní jsem s tatínkem našeho chlapečka mohla využít sprchu, balon, žíněnku. V průběhu druhé doby porodní jsem mohla tlačit v kleku na žíněnce, nakonec jsem porodila v polosedě, nikdo mi nohy nepřivazoval ani mne do ničeho nenutil. Všechny porodní asistentky a sestřičky byly v průběhu porodu příjemné, ohleduplné a ochotné. U samotného porodu byl velmi sympatický, milý a pečlivý pan doktor Hynek Heřman, dokázal uklidnit i povzbudit. Tohoto pana doktora jsem již znala z dalších návštěv prenatální poradny.
Po porodu mi našeho chlapečka položili na bříško a po změření a zvážení s námi byl celé dvě hodiny na porodním sále, kde si ho tatínek náležitě pochoval.
Často slyším negativní ohlasy na nutnost klystýru a holení, je to věc názoru, mne osobně obojí nevadilo. Místo klasického klystýru jsem si nechala ještě u svého gynekologa předepsat prostředek na vyprázdnění YAL, je to výrazně šetrnější metoda, doplácí se cca 10 Kč.
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat mladému panu doktorovi Heřmanovi, porodním asistentkám Bížové, Tomkové, Pacltové a Markové, kteří pomáhali našemu chlapečkovi na svět a dále sestřičkám z oddělení nadstandardu, oddělení P2 a K2. Porodnice v Podolí je prima.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.