Také jsem rodila v Motole a dokonce dvakrát a nikdy bych nešla rodit jinam nejen doktoři ale i sestry jsou tam naprostí profesionálové a navíc velice vstřícní,ochotní a usměvaví lidé cokoliv jsem potřebovala a bylo toho opravdu hodně mi velice rádi splnily NIKDY jsem tam neměla s ničím problém a ve svém okolí neznám nikoho kdo by měl. Každé tři hodiny jsem chodila za sestřičkama s prosbou že mi nejde kojení a to i v noci a nestalo se mi že by nepřišly to samé koupání veliká ochota a trpělivost byla samozřejmost kde je led na rány a další věci jsem věděla ihned po přijetí stačí poslouchat druhý porod jsem také měla přez stop stav a zůstala ležet na sále a první noc jsem byla na jiném oddělení než mimčo ale slušně jsem se zeptala a bylo mi ochotně odpovězeno a o tom to je. Když o někom napíšete že je kráva tak pochybuji o vaší slušnosti ono se pak moc hezky pracuje když na vás všichni štěkaj asi by se vám to také nelíbilo co???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.