delam to presne jak pises
nocni jadro davam jenom nocni jadro do "svrchnich" kalhotek pop in - da se to tam pripnout krasne (2 druhy slozeni - uzsi a sirsi - ja davam sirsi) a krasne to vydrzi celou noc
kdyz je to jenom pocurane - coz vetsinou je, tak pak rano do kalhotek prehodim to denni jadro a mam zase plenu
z tohohle duvodu - ze to muze slouzit jako svrchnaky chci dokoupit jeste nocni pleny-vkladacky u slovaka (kdyby sly dokoupit jenom denni pleny tak bych toho taky vyuzila - ale to jaksi nejde) tak ty nocni budu mit i na den - a usetrim
jeste mi do vybavy cca 5 plen chybi, tak to vyresim tak... spocitala jsem si to ze ME ty pop iny ted vyjdou nejlip (kupovala jsem 10 plen + separacky + pytel + 3 nocni s 10% slevou a uz to budu mit "az na dosmrti")
kdyz kaka - tak to dycky schytaji i svrchni kalhotky (bocni gumicky u nozicek) - nevim jak to dela
))
chystam se to vyzkouset i s obyc vkladackama narovno slozenyma - bez druku - jestli to nejak vydrzi a jeslti to bude drzet a tak... ale ted jedeme pryc tak az pak
kazdopadne variant je tam nekolik - jsou to ted moje nejoblibenejsi pleny (a musim rict ze i manzela, ten furt na ty svrchnaky zapomina a ja pak musim hudrovat)