Ahoj všichni,před třemi roky se mi v Neratovicích narodil syn Oskar,a stále v tom nejlepším vzpomínám na profesionální,laskavý a hlavně lidský přístup veškerého zdravotnického personálu v porodnici.Rodila jsem u pana primáře Byliny,a jeho zájem o maminku v pruběhu tehotenství,i po celou dobu porodu byl vynikající.Všichni lékaři,sestry,asistentky jsou po celou dobu pobytu v této porodnici ochotni Vám poradit,pomoci na tisíc procent.Nemohu jinak než touto cestou opět poděkovat celému týmu této porodnice za příjemný pobyt v Neratovicích.Jsem rada že jsem zvolila právě tuto porodnici,každému mohu jen doporučit.Renáta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.