Přidat odpověď
Anežko, a jak jsi přišla na to, že tady něco prodávám, Ano, nabízela jsem tady Acanu těm, kteří tady nadhodili, že ji kupují a nabídla jsem ji dvěma lidem - Dandy, která má kočku na dietě a podle všeho nesnese kuřecí bílkovinu, a Beky, která Acanu sice kupuje, ale protože je v malém balení nevýhodná, tak jsem jí nabídla, že jí odsypu trochu ze svého 18 kg pytle, aby jí to vyšlo levněji.
Opravdu nejsem obchodní zástupce Acany, i když nepopírám, že nám tyhle granule sednou.
O RC jsem netvrdila, že je to špatná značka, to, že granule konzervují způsobem, který pro zvířata není nejlepší nic neznamená. Stojím s ale za svým, že RC, Proplan nebo Hill"s jsou profláknuté značky a hodně se za to doplácí.
Původní záměr téhle diskuze byl otevřít lidem oči a uvědomit si, že Whiskas "plný kvalitních bílkovin" je neuvěřitelný blivajz, který bychom nedali ani slepicím. Krmí-li někdo superprémiovým krmivem, nemůžu mu rozhodně nic vyčítat, nicméně svůj názor se taky nestydím říct a vyjádří-li někdo potřebu krmit kočky kvalitně, sdělím mu ráda své poznatky ohledně granulí.
Je mi jasné, že babička asi nebude svých pět venkovních koček krmit Hillskama, ale mám-li možnost jí vysvětlit, že 300 gramů šmejdského Whiskasu jí vyjde na 30 Kč, čili 100 Kč/kg, kdežto kilo nějakého lepšího krmiva (k sehnání ve zverimexu) jí může vyjít na polovinu (nehledě na to, že za stovku za kilo by měla snad už i ten Hills"s), udělám to.
Předchozí