| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anežko, a jak jsi přišla na to, že tady něco prodávám, Ano, nabízela jsem tady Acanu těm, kteří tady nadhodili, že ji kupují a nabídla jsem ji dvěma lidem - Dandy, která má kočku na dietě a podle všeho nesnese kuřecí bílkovinu, a Beky, která Acanu sice kupuje, ale protože je v malém balení nevýhodná, tak jsem jí nabídla, že jí odsypu trochu ze svého 18 kg pytle, aby jí to vyšlo levněji.
Opravdu nejsem obchodní zástupce Acany, i když nepopírám, že nám tyhle granule sednou.

O RC jsem netvrdila, že je to špatná značka, to, že granule konzervují způsobem, který pro zvířata není nejlepší nic neznamená. Stojím s ale za svým, že RC, Proplan nebo Hill"s jsou profláknuté značky a hodně se za to doplácí.

Původní záměr téhle diskuze byl otevřít lidem oči a uvědomit si, že Whiskas "plný kvalitních bílkovin" je neuvěřitelný blivajz, který bychom nedali ani slepicím. Krmí-li někdo superprémiovým krmivem, nemůžu mu rozhodně nic vyčítat, nicméně svůj názor se taky nestydím říct a vyjádří-li někdo potřebu krmit kočky kvalitně, sdělím mu ráda své poznatky ohledně granulí.

Je mi jasné, že babička asi nebude svých pět venkovních koček krmit Hillskama, ale mám-li možnost jí vysvětlit, že 300 gramů šmejdského Whiskasu jí vyjde na 30 Kč, čili 100 Kč/kg, kdežto kilo nějakého lepšího krmiva (k sehnání ve zverimexu) jí může vyjít na polovinu (nehledě na to, že za stovku za kilo by měla snad už i ten Hills"s), udělám to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.