| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nošení v zimě jsem měla obzvláště ráda, kvůli tomu pohodlí a obzvlášť příjemným hřejivým pocitům, co mi přinášelo, obě děti v zimě měli kolem půl roku a mě vyhovovalo nosit je přesně v tom, jak byly oblečené doma-jen čepičku (ale jen pokud ze šátku koukaly, jinak by měly zpocené hlavičky) a na nožky několikero ponožek a capací botky-já sehnala jen z umělotiny, ale viděla jsem úplně samé i z ovčí vlny..Nosila jsem samozřejmě pod bundou + případně ještě pod fleesovou vestou a rozhodně jsem se také nenavlíkala, mě stačívalo normálně obyč triko s krátkým rukávem a to už musela být velká zima, aby jsem si vzala s dlouhým, ale muselo být slabé, jinak bych umřela vedrem, ty děti pod bundou působí skvěle jako topení.
Pokaždé, když jsem přišla někam do tepla, okamžitě šly společné vrstvy dolů. Osobně doporučuji alespoň nějakou dostatečně velkou, i když slabou neprofoukavou bundu, protože ve fleesu, vlně je sice teplo, až horko, ale proti větru to nemá šanci. Ve vlezlé zimě bych si někdy netroufla vyjít s rozeplou bundou, i když by dítě bylo kryté kapsou, protože zima vleze pak všude. Když je bezvětří, tak může být ochranná kapsa naopak výhoda, kvůli větrání své osoby....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.