Dobrý den, jmenuji se Šárka Kendlová a mám celkem 4 děti: Josh = 10ti letý a nejstarší syn Deni = 10ti letá a nejstarší dcera Adrian = 6ti letý syn Sophi = 1 roční dcera Jména jsem vybrala neoriginální neboť bych nesnesla,aby jsem slyšela na ulici, v obchodě, v parku, v práci, na procházce,...atd 6-7 žen které by volaly na jejich dceru nebo syna stejným jménem jako jsem dala já tim mým. Doufám že jsem dala můj názor dobře najevo a že jste s mým příspěvkem zpokojeni. Š.K.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.