Moc jsem si pročetla všechny příspěvky a musím uznat že se souhlasím spíše s názorem maminek, že to hodně záleží na rodičích. Já teda osobně malé četla ještě jak byla v bříšku a pouštěla jí na CD pohádky o rákosníčkovi, křemílkovi a vochomůrkovi... a měla jsem vždy pocit že se v bříšku uklidnila a naslouchá a nyní kdykoliv je příležitost tak si čteme různé říkanky a ráda bych časem přešla k úplně klasickým pohádkám... je pravda ale také při dnešní uspěchané a přetechnizované době, že dítě může konstatovat, že proč bych četl tu knížku když si jí můžu půjčit jako film.... ale toto už záleží jenom na rodičích jak se k tomu postaví. Já jsem denně na internetu, manžel taky ale oba knížky milujeme a kdybychom si měli vybrat jestli knížku nebo film popř. příběh přelouskaný na internetu u děti počítačová hra - vždy by u nás zvítězila knížka a k tomu chci vést i svoji dceru... přeji všem maminkám pevné nervy někdy to ale opravdu není moc jednoduché....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.