Přidat odpověď
Naturo, přečetla jsem první dvě odpovědi a víc jsem raději nečetla....
Máme fenku, čtyři roky a má za sebou první bouli u zadku. Objevila se jí v červnu, teprve teď se jí rána zatahuje a hojí, 3měsdíce nosila límec, 3měsíce nesměla chodit díky velké otevřené ráně a hrozící infekci, na procházky, pouze vyvenčit a rychle domů, desinfikovat apod. Nejdříve ji to dost bolelo, hooodně nocí pronaříkala, pak ji to nesnesitelně svědilo, kolikrát z toho šílela, mlátila hlavou, šoupala zadek po zemi, musela nosit celé 3měsíce dětské jednorázovky. Co myslíte....že netrpěla? 3měsíce zavřená a s těmito dozvuky operace? Jedné operace, zakladatelčina fena jich měnal mnohem víc.....
A co s tím mají společného děti? Jednak jsem neustále lítala kolem psa, potom....celé prázdniny jsme se nemohli hnout z baráku.....a nakonec, i když se jedná o velice mírumilovné zvíře, ke konci už byla tak vynervovaná, zdeptaná a utrápená, že na ní bylo vidět, jak jí vše začíná vadit, asi tak jako nemocnému člověku.
Nevím, jak se hojí vaše fenka po operacích, my měli bohužel komplikace, stehy se rozjeli, nebylo to pořádně k čemu přišít. A jestli bych tohle absolvovala znovu?....Zatím to není potřeba, ale velice bych se rozmýšlela, objevit se to dle slov veterináře může kdykoliv, navíc má naše fenka velice špatnou srážlivost krve, je hemofilik, takže bych utracení bohužel také zvažovala. Navrhovali mi to i před první operací, ale to jsem zamítla, ale kdyby se to mělo opakovat tolikrát, jako vám, nevím, jak bych to zvládala....o finanční náročnosti nemluvě.
A řeči o tom, že bych nechala utratit člena rodiny a jestli bych se takto zachovala i v případě dítěte apod. nesmysly......tohle vůbec neřeš, je to váš pes a ty nejlíp víš, jak trpí nebo netrpí.
Držím pěsti, ať to zvládnete.
Předchozí