Přidat odpověď
tak já ti to řeknut akhle - moje strašně pohodlná matka, vzala utratit minulý týden naší třináctiletou kočičku z toho důvodu, že kočka měla průjem a byla taková už sešlá, byla unavená, sice zdravá, ale už prostě stárnula, tak se ji nedržely svěrače a sem tam prostě někde něco utrousila - upozornuji, že jí měla na chatě, kde kočička chodila po venku a občas šla domů - moje milá maminka ji nechala utratit, protože už je přece stará a hrozně ji to štve, jak ji s prominutím všude sere - na to jí moje sestra odpověděla, že až ona bude stará a vše nebude sloužit tak jak má, tak ji asi taky utratíme, abychom s ní neměli problémy.
pořídila si za celý život spoustu zvířat, z kterými jsou problémy, když ted starnou a ona je jednoho po druhým dává vraždit.naposledy osmiletou pudlí fenku, která měla spadlou spodní čelist a špatně jedla (podkousla ji mámy nová boxeří fenka o které říká, že je jako její vlastní dcera) - takže tuhle pudlí fenečku taky nedávno utratila, poněvadž už nemohla jíst normálně a ona by neměla nervy na to ji krmit stříkačkou...
já nevím, je to prostě můj pes a pokud netrpí strašnýma bolestma, vnímá mne a je rád, že mne vidí, pomazlí se se mnou - nedala bych ho pryč a piplala bych jo jak bych mohla...
Předchozí