| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahoj Marťo,
tak se Ti po delší odmlce opět ozývám, důvodem mé odmlky bylo to, že mi odešel počítač a je v opravně, takže jsem neměla možnost se ti ozvat, až dnes, kdy kolegyně z práce má dnes velno, tak jsem obsadila její PC.
U mne není celkem nic novýho, tenkrát se M dostavila v termínu, takže jsem nastartovala opět další cyklus snažení. Dnes jsem v 19-tém dni od začátku M, ovulace snad proběhla ( podle ovulašní bolesti 15,16, 17 den), snad jsme toho i využili k tulení (15-tý den), beru pravidelně E100, Calibrum Baby...no uvidím co a jak. Jen mě trochu zaráží několik maličkostí a to čípek- zdá se mi, že se po celou tu dobu kontrolování vůbec nezměnil, vůbec nebyl větší a měkčí a taky hlen (ten jsem neměla vůbec žádný až teď, kdy už by mělo být dávno po ovulaci se něco málo začalo objevovat. Kdo ví, jestli vůbec ta ovulace proběhla. Teplotu si měřím poctivě každé ráno ve stejnou dobu a aby bylo měření spolehlivější začala jsem měřit vaginálně, ale výsledky??? Nechápu to. Cca do 16-tého dne byla teplota stále podobná 36.6-37,0 (převážně ale byla 36.7. 17-tý a 18-tý den vylítla na 37.1 a 37,2- dobrý, ale dnes (19-tý den je opět nízká 36.9. Tak nevím. Co si o tom myslíš Ty? Myslíš si, že je možné že bych ovulaci měla až teď? Mé cykly jsou ale spolehlivé, vždy 30 den, min.29, max.31. Podle toho bych měla mít ovulaci 16,17-tý den a ne později. I podle té ovulační bolesti v podbříšku to tomu odpovídá.Takže: "babo raď". Mám v tom totální chaos, zmatek a nejasno. Z předchozích příspěvků jsem se dostala k nějakému kontaktu na nějakou tinkturu ( prý velmi účinnou) psala o tom taky nějaká Martina ( je nás tady těch Martin nějak hodně a přestávám se v tom orientovat (myslím ale, že jsi to nebyla Ty), tak jsem si jí taky objednala, a právě dnes mi došla(odpoledne si ji jdu vyzvednout na poštu). Stojí 564 Kč, tak jsem zvědavá, co to bude za zázračný elixír. Prodávají zvlášť tinkturu pro ženy i pro muže ( tomu svému miláčkovi jsem samozřejmě nic neřekla- pomyslel by si, že jsem skutečně cvok), když to zkoušíme jen třetí měsíc a já už jsem ochotna věřit kdejaké bábě kořenářce. Taky spolu nerozebíráme, kdy se tulit a kdy ne, nechci ho do toho zatahovat, už dost, že na to musím myslet pořád jenom já. Můj miláček mimi chce, ale "výhledově", nejraději by byl, pokud bychom už byli nastěhovaní v novém, se vším vybavením, a teprve potom..., ale na druhou stranu se ničemu nebrání a pokud bych otěhotněla určitě by měl taky velkou radost.
No Marti, a co Ty? Co Tvé snažení, jak jste na tom Vy? Napiš, těším se na zprávu od Tebe!!!!!
papa M1

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.