No tak přesně, nám taky veterinář doporučil zrovna vykastrovat, což jsme zrovna nechali provést. Nechali jsme udělat i testy, jestli byl nádor zhoubný, což tedy nebyl, ale na veterině mě hned vyvedli z omylu, že to vlastně nic neznamená, protože pokud se to bude vracet, tak ten další už zhoubný být může. Teď se naší fence dělá bolák na "pipině", má to celé fialové, třikrát tak větší než normálně, ale zatím žádná prasklinka, vždycky se jí to nafoukne a pak to postupně za pár dní jakoby zplaskne, zmenší se to, pak je chvíli klid a zase znovu, takže to máme sledovat, co se z toho vyvrbí. Taky mám strach, co bude dál. Jinak my jsme ji měli v kotci, ale po operaci už se do něj nevrátila, protože nejdřív musela být v čistém prostředí amusela jsem ji hlídat a teď už jsme si tak zvykli mít ji v bytě, že jsme kotec odhlásili a je s námi doma. Je to náš už několikátý pes a první, který má zdravotní potíže, vůbec jsem neměla šajnu, že může mít něco takového a i veterinář ji prvních 14dnů léčil na zánět análních žláz....ach jo, máme to trápení.
Budu vám držet palečky, aby operace dobře dopadla, já si nedovedu představit další narkozu, dali jsme jí tu šetrnější a i přesto bylo probírání katastrofální, strašlivě skučela a naříkala celou noc a celý den a pak další dva dny hrozně zvracela, třepala se, no děs....