| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já nevím...
Člověk a pes. Jak je možné je srovnávat? Srovnala bys svou matku se svou fenou!!!
Co jsem to za člověka, že krmím hady myškama.. chudinky.. nebo mám radši nechat umřít ty hady hlady? Slepice taky zabíjíme - nehodlám s nimi jezdit na veterinu, ale chci z nich mít oběd. Jasně, pes je domácí mazlíček - ale zrovna jako třeba akvarijní rybky. Nebo andulka.. nebo křeček.. Za chvíli mi někdo vyčte, že spláchnu do záchoda akvarijní šneky, kteří se mi přemnožili.. Děti přeci taky nevyhodím do popelnice jen proto, že je jich už moc..
Mám pocit, že někteří to pěkně přehání, hlavně aby "okolí neřeklo".
Na druhou stranu - někde jsou "svatí" sloni, někde krávy.. u někoho pes. Každý ať se zařídí dle svého. Ale kvůli tomu, že má někdo jiný názor, ho hned "ukamenovat" ?
Jinak - nemám ráda, když kdokoliv, ani zvíře trpí. Nikomu smrt nepřeji. Ale smrt je přirozeným pokračováním života... ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.