Kohnová, tak nějak.... nedávno jsem na tomhle četla docela hezký článek, jak bezdomovec chtěl jen někomu pomoci s taškou a byl z toho průšvih. Nějak to od nich nečekáme.
Osobně mám například s tolik napadanými - jak se tomu říká německy - gast.... něco.... zkušenosti jen ty nejlepší. Dřou tu jako mezci pro firmu, kterou znám, a fakt je platí co se týče ČR mezd běžně. To nás potěšilo.
Oni ty prachy posílají domů (co jsme se bavili, snad)
- ale vzhledem k tomu, že jsme dorazili v sobotu navečer prostě jsem skončila sama s velkým autem naplněným pračkou, lednicí a dřevem na cestě - manžel musel pryč) a jdou okolo z práce.
Bylo kolem 20-té hodiny, já poletovala venku s těmi polínečky....
![:-)](/g/s/0.gif)
)) FAKT Ftipná, je tam dřeva dost, no pračku bych nervala, prostě pocit vyložit auto.
"Jé, pani, my jsme vám opravovali domek"... "dobrý večer, no jo a fakt super práce, moc díky, jste fakt borci" - žádná lež....
... "nechcete pomoct?" "néé, to zvládnu" - kombinace G.I.Jane a manžela - myslím tím jejího Bruce jak vyšitej ... prostě trapný, tu pračku bych nervala. "nebojte, my nic neukradnem" - tím mně fakt dostali na lopatky.
"tak jo, dáte si kafe, večeři, panáka a přidám na cigára, když vynesete pračku a tu lednici"....no, manžel se vrátil, manželkám na daleké Ukrajině se omlouvám, kluci se u nás trochu "sprali"