Hroudo, tos mně neviděla, jak mi bouchl účet, kreditka a voči manžela..... poslední roky fakt dotahuju džeksny
![:-)](/g/s/0.gif)
)), bundy, kabáty z let "tučných", máme tu hypotéku na hrbu, resp. před hrbem... tudíž dojem, že šetříme....
p.s. roky tučné byly před chvílí, problém je, že se to nějak srazilo v pase a povolilo a přes hrudník
))
ale totálně jsem zmagořila při pohledu na černej korzet. No takovej dost nahatej, fakt korzet, ale černej a pod sako a fakt HUUUUSTEJ. Jsem to nevydýchala, zapřela svíčkovou, snad i hajzlpapír a prostě jsem měla pocit, že ho MUSÍM MÍT.
Stalo se. Pod sako ho asi nikdy nevezmu, protože on prostě tak cvičí s manželem, že vzít si ho ven, bych si připadalo jako na E55, nakonec paní potěšila, protože místo plánovaných --- přes rodičák byl po slevě za 850,-- Kč a za tu domácí radost to fakt stálo. Takže jsme právě odškrtli cokoliv v rodinném rozpočtu no a
) svíčky, mé lepé nadstandartní bílé tělo v tomhle ušněrovaný (dost bitva) - se do toho zkuste navlíct samy
)) a DŮLEŽITÉ jsou ty svíčky - aby nesvítilo to velký světlo,
SLOUŽÍ k obr radost mého muže. Příště budu hledat rudej, cenová relace do 150-ti Kč, pod sako to stejně nepůjde
)) a službu provede.
jsem toho zase vykecala.