Ahoj Šárko,
moc ráda jsem si přečetla, cos psala. Jsem se i pobavila. Večer jsem to dokonce i četla manželovi, kterému se Tvoje "zážitky" z těhotenství taky moc líbily. Hlavně o uvolňování sedadel v MHD. Zatím to na mně není tolik vidět (zvlášť v tom kabátě ne), ale nekompromisně obsazuji volná místa. Zatím mi to docela jde dobře. :-)
Jen pro zajímavost - brácha má dva potomky a jmenují se stejně jako Tvoji - Míša a David. Jen ta jeho Míša je starší.
To, že sis v porodnici jekla, je myslím přirozené pro rodící maminky, ale asi ne pro tehdejší doktory, kterým to vadilo... Máma mi vyprávěla, že když byla ona v porodnici, tak paní, která byla na vedlejším stole, doktor zfackoval, aby jim tam tolik nekřičela! To bylo před 26 lety...
A další miminko Vám moc přeju, bylo by to určitě skvělé! Třeba se zanedlouho Vaše finanční situace trochu zlepší. Znám i maminky, které měly miminko po čtyřicítce a jsou moooooc spokojené. To ale neber jako příkaz nebo doporučení, musíte samozřejmě rozhodnout sami, jestli další mimčo ano, nebo ne.
Měj se hezky,
Káča
Předchozí