Jsem za tohle téma ráda. Už dávno jsem se chtěla na to zeptat ale neměla jsem odvahu ani čas.
Já se teda neholím, jen po stranách do plavek a to jen když se chystám do bazénu nebo v létě. Při růstu mě to taky děsně škrábe a pupínkuju, takže proto to nedělám. Podpaží se holím často, hned jak je co vzít žiletkou.
Ale chci napsat, že já bych se styděla se holit celá před gynekologem, nevím, jsem asi divná, ale měla bych z toho takový blbý pocit ... neumím to popsat ... trapnost? Co vy ostatní?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.