Phantasmo, já nikdy s Bránou problém neměla, i když je třeba delší doba než zakázku vyřídili, ale vždy došlo vše co mělo a když jednu plínku neměli, tak mi paní sama volala jestli mají poslat balíček bez ní nebo zda si vyberu jinou plínku. Když jsem naopak volala já nebo psala email, že chci v objednávce ještě něco dodatečně změnit, vždy se ozvali bez problémů, na email odpoveď snad nejdýl dva dny.
Také mám ráda latkovky.cz, taky vždy bez problémů. jinde jsem neobjednávala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.