| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

Ty jo, vlastne nechci nijak reagovat na avse prispevky a tak ale jednu radu pro nezkusenejsi holky/zeny bych chtela zverejnit.nejcastejsim tehotenskym testem je takova ta klasicka tycinka, kde se maji objevit modre prouzky.....urcite vetsina z vas zna...a ten jsem si koupila ve strachu ze jsem "v tom" asi rok zpatky....neukazala se mi ani jedna carka, coz znamena, ze jsem test bud spatne provedla, nebo je prosly.tenkrat sjem ho zklamane vyhodila.dnes jsem si se stejnymi obavami delala ten samy test, opet nic neukazal a ja byla nastvana, ze si snad kupuju porad nejaky smejdy, nebo delam pri provadeni testu nejakou chybu, na kterou nemuzu úprijit:-/ protoze jsem si ho delala rano ve skole, nemohla jsem vyhodit test nekde v kosi(.....:) no a po nekolika hodinach jsem se na nej mrkla znovu a svete div se, carka se ukazala:) coz ma u tutoho testu znamenat ze tehotna nejsem!!takze jestli se setkate se stejnym problemem, cili ze se vam neukaze NIC, urcite test nevyhazujte, schovejte ho zpatky do toho "yptlicku" a treba se vam jeste "vybarvi":) a hlavne:SNAD PODLE VASICH PREDSTAV...PRO TOUZICI PO MIMINKU POZITIVNE, PRO TY NEPRIPRAVENE A NECHTEJICI NEGATIVNE:)
mejte se, pap:)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.