| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku K výživě novorozenců a kojenců

Marketko, mala mi mrkev ani nic jineho dlouho nechtela. Je dobre dat oskrabanou syrovou mrkev az do varici vody, ona se tak nevyvari a je sladsi. Ja uz davam vyvar (mam ho zamrazeny v kelimkach, to dat trochu vody, ten vyvar a mrkev a jinou zeleninu a varim). U male (ted 10 mes.) jsem zjistila ze nema rada rozmixovane jidlo. Takze mrkev zacala poradne jist az kdyz jsem ji opravdu hodne uvarila a rozmackala vidlickou. Pokud ji nejakou kasi, udelej ji do toho vyvaru a dej tam tu mrkev, treba to sni. Sul i cukr jsou zbytecne. Me mala ze zacatku snedla jen sousto namocene do moji (slane a zaprazene!) polivky. Takze nemam co radit! Kdyz tu mrkev nechce, zkus Kubika! Nebo jako ja v jejim 7. mes. jsem nastrouhala mrkev na jemno, cistou rukou vymackala stavu a dala ji to bud do kase nebo po lzickach nebo z hrnicku ... co byla ochotna vzit.

jinak sladkou chut dostane zelenina pri gratinovani - peceni v troube na trosce tuku a vode. Ale jestli tohle je mozne davat diteti, to nevim. u prvniho ditete jsem se divila a taky opovrhovala maminkami, ktere davaly diteti cokoliv. Ted vidim,z e jim zrejme nic nezbyvalo, jinak by dite na jidlo jen hledelo a pilo mliko. Tak nezoufej, ono neni nejdulezitejsi drzet se nejakych tebulek!!!

Ahoj Nadia

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.