také mi to vadí. Můj syn dělal např. házenou, ale již druhým rokem měli tréninky 2x týdně, každý týden nebo každý druhý zápas - cca 50km a více od našeho města. Můj syn má ale hlavní náplň zpívání ve sboru, kam chodí 3-4x týdně + koncerty (někdy i na měsíc), takže na sport může asi zapomenout. Chybí mi sport. kroužky při škole či v DDM - něco jako tělocvik - atletika, míčové hry, gymnastika.. Vzhledem k neustálému sezení bude syn asi brzy tlustý a špatně vyvinutý. Přitom má sport tak rád - už odmala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.