Všechno dát do uzavřených pixlý, sklínek s víčky na závit. Koření načatá, nenačatá mám zavřená v klik klak nádobách a co mám koření v takových těch kulatých papírových-jako třeba různé soli ochucené, tak často kontroluju... Čaje mám uzavřené ve skleněné "bambuli"a položené v obýváku- každý si vybere jaký chce, vypadá to efektně a čaje jsou v bezpečí- a čaje které čekají v komoře mám uzavřené v mrazících igelitových pytlících. Mouky mám taky v komoře v klik klak nádobách, ale ty které mám jen tak volně položené v komoře, tak docela často kontroluju a hlavně se snažím je nemít v regálu příliš dlouho...
Jinak prý zabírá výborně levandule-rozvěšená ve svazečkách, naftalín(ten ale příšerně smrdí a nešla bych do něj!)
Jo a jinak prý můžou být larvy i ve škvírách mezi policemi...tak to nějak zdesinfikovat - buď vytřít, vystříkat savem nebo nevím