| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bryle nosim asi od 3.tridy (nekdy pred 30 lety). Na VS a pozdeji jsem experimentovala s cockami, ale nikdy mi nesedly, palily mne oci. V brylich jsem si pripadala vzdycky strasne, mela jsem z nich komplexy, ve tride jsem s nimi tehdy byla snad jedina. Rada jsem je nosila jen asi od 15 do 18, kdy jsem mela lennonky, protoze jsem milovala Johna Lennona. Ted uz je neresim, mam bryle bez obroucek a ani je nevnimam. Zacatek noseni bryli jsem obrecela, i kdyz mi kazdy rikal, ze Nadu Urbankovou si lidi pamatuji jen kvuli brylim. Moje babicka paradnice to taky tezce nesla a porad mi rikala, at si je sundam, ze je stejne nepotrebuji, coz nebyla pravda, bez nich jsem nevidela na tabuli. U nas v rodine nikdy nikdo bryle na dalku nenosil, vsechny zeny byly mimoradne krasavice, jen ja jsem byla osklive kacatko s brylema, tak na mne nakonec zbyla role "studijni typ". Ale nakonec jsem se neztratila, vo tom zadna, ale to se ukazalo az nekdy kolem veku 40 let. Myslim, ze driv noseni bryli melo na zivot zeny a jeji sebevedomi vetsi vyznam, nez se mu prikladalo. Dneska je to uz jedno, obroucky jsou k dostani pekne a bryle se nosi i jako modni doplnek.
Radu zadnou nemam, snad jen upozornovat na upravene a hezke zeny v okoli s brylemi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.