Zdravim vsechny budouci maminky, dne 23.9.2009 se mi narodila dcera, rodila jsem v Prerovske porodnici a musim rict, ze jsem se nemohla vybrat lepe. Rodila me pani primarka Repovska a byla uplne uzasna. Ne jen ona, ale od sestricky co me prijimala, pres porodni asistentku, novorozenecke sestricky....proste vsechny byly uzasne. Za celou dobu pobytu jsem se nesetkala s neochotou apod. Touhle cestou jim chci za vsechno podekovat, priste zase jedine Prerov!!! Tak maminky preji at se spravne rozhodnete a at je vas den \"D\" tak krasny jako ten muj! Monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.