| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Atest je komerční záležitost a přiznávám nekupuju výhradně boty se žirafou. Starší dcera měla problém s vtáčením nožiček a našlapováním na vnitřní stranu klenby a tak jsme byli na technické ortopedii pečení vaření a tak vím, jak mají boty vypadat, co mají splňovat a dle toho vybírám.
Dcera je narozená 02/2008 a já jí na loňskou zimu koupila první botky u Bati - měla je na sobě vždycky při "přechodech" z domu do auta, z auta do školky... Když jsem viděla ceny zateplených capáčků, tak jsem vzala boty. Brala jsem z Ice-texu pěkně zatahovací na sucháč... stály asi myslím 399 Kč nevím jistě- prostě do 500 Kč. Skoro v nich nechodila, jen v nich občas postála na místě... Chodit naše holka začala až v dubnu letos, takže jsme kupovali jarní na první chůzi Essi botky - neatestované ale kvalitní; další měla DPK a teď na zimu má z Humanicu ~;)
Přijde mi zbytečné kupovat atesotvané okolo 1000 Kč když v nich dítě možná ani neudělá krok ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.