Máme dva - větší Kodak easyshare (číslo nevím)-je větší má 10x zoom a spoustu vychytávek a fotky z něj jsou naprosto dá se říct bez chyby-fotí výborně ve sportovním režimu, venku, uvnitř, ve tmě, dělá videa..., max. 4MB fotka, ale před pěti lety jsme ho kupovali za skoro 8000 Kč - nevím, jak je na tom cena dnes, ale tipuju o dost níž
Další jsme kupovali letos Panasonic DMC-FS7: je menší nádherně modrý
(nepodstatné, ale mně ladí k bundě
). Má jen 4x zoom, fotky 6MB. Překrásné fotky dělá venku, sportovní režim má ve srovnání s Kodak foťákem ale lehce "zaostalý"- hůř zaostřuje resp. potřebuje víc času na dokonalé doosření ale má samozřejmě i zdařilé fotky v tomhle režimu, jen to chce více trpělivosti, kontroly..., ale na jiné programy fotí výborně. Videa dělá díky lepšímu rozlišení o dost hezčí. Má víc programů na krajiny...
Já mám kvůli sportovnímu režimu raději Kodak, ale zase nebaví mě se s ním tahat, tak o dost více používáme Panasonic.
Jak jsi psala o baterkách,- osobně Ti doporučuju naopak doporučuju foťák s akumulátorem! Je to bomba- měla jsem k tomu nedůvěru, ale musím říct, že je to mnohem mnohem lepší. Akumulátor funguje hooodně dlouho ve srovnání s nabíjecíma baterkama