I já - velký odpůrce Barbín a jim podobných kreatur jsem dnes kapitulovala - protože kromě koníků a domečku do kapsy Polly Pocket (ten jsme stejně nesehnali :-(( )si malá přeje Bárbinu princeznu a Kena s mašličkou (rozuměj motýlkem) - takže jsem pořídila Bárbiny hned dvě - jednu mluvící a druhou těhotnou s vyndavacím miminkem....Jak znám berušku, na nějakou princeznu si ani nevzpomene, jen co zmáčkne čudlík na panenčině břichu a ona na ni promluví. Ale pro jistotu jsem pořídila i jedny náhradní princeznovské šatičky :-)))))))))))) Brrrrrr - ale aspoň uvidím rozzářená očička - a potom, zrovna dneska celý den tahala hadrovou panenku Kunhútu, takže myslím, že jí vkus až tak moc nepokazím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.