| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včera při hrabání listí jsme na naší malé zahrádce našli plno hovínek, zřejmě od koček, jen tak na trávníku. Než jsme měli hotový chodníček kolem baráku, na suchých místech pod přesahem střechy kde nerostla tráva si udělali wc kočky z celého okolí, nasypali jsme tam kamínky a mysleli jsme, že máme pokoj, jenže asi teď chodí přímo do trávy, jak jsou k nám naučené. Jsem z toho zoufalá, v září jsem měla zamlklé těhotenství, nedávno doktoři zjistili protilátky proti leptospiróze, která způsobuje vývojové vady plodu a mohla to zamlklé způsobit, nejčastěji se přenáší močí hrabošů, ale může být i v kočičincích, když sežerou nakaženou myš. Co mám dělat, mám čtřletého kluka, který je na zahradě počád a asi do kočičince sem tam šlápne, má to pak na botě atd. Hygienu samozřejmě dodržujeme, pískoviště přikrýváme, ale co s trávníkem? Kdo poradí, co udělat, aby k nám kočky nechodili? Děkuji všem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.