Já jsem vybírala takhle tříkolku na první dceru, chtěli jsme to taky jako občasnou náhradu kočárku.
Hledala jsem vpodstatě to samé jako ty, stupátka,sundavací ochranný rám okolo sedátka,
hlavně jsem nechtěla ty divočiny, co občas vidím prodávat a hlavně ne žádnou čínu z Hypernovy. Tříkolek byla spousta, ale každý něco chybělo nebo přebývalo. Nakonce manžel narazil na tříkolku v Kice /KIKA nábytek/, mají jí tam v dětském oddělení http://www.kika.com/cz/katalog/m/deti-studenti/hracky/16572598/trikolka-s-tyci/. Ta splňovala všechno, co jsem chtěla. Máme s ní odježděný cca 2 roky, teď už jí zdědila ta mladší a spokojenost. Jenom člověk nemůže počítat s tím, že na ní pak bude dítě jezdit samo bez tyče, ty přední šlapky neušlápne pomalu moje 4-letá dcera. Ale nám tohle vůbec nevadilo, protože jsme to potřebovali jako vozítko a Sára pak stejně chtěla jezdit na odrážedle.
Máme trochu jinou, než je v odkaze, už se za tu dobu změnily barvy, ale ta podstata je stejná. V každym případě jí tam mívají vystavenou, tak si jí můžete vyzkoušet.