Přidat odpověď
v základu nevsadím na manžela, a o tom celé je. MILUJU HO, VĚŘÍM MU JAK NIKOMU, ví o mně víc než kdokoliv ostatní, ....
ale netuším, co udělá jeho libido a následně mozek, když bude pár dní sám s tou přitažlivou dámou.
Nemyslím, že je blb, co podlehne prvnímu svodu, ani to nesvedu na přírodu, to by nám nezahýbali s anorektičkama v základu.... dle zákonů přírody - vlastně rozplozování neschopny.
Ale jsem tak zmáknutá věkem a dětmi a v vůbec, že vědomě ho asi fakt nezabiju. Co by to případně udělalo se vztahem, s námi - no jsem ten typ, co by se potřeboval ujistit o své vlastní přitažlivosti, to není pocit pomstychtivosti, prostě by mi ublížil ve vztahu k mé osobní sexualitě, ponížil mne.
A tam, kdybych náhodou okusila to, co je nabízeno, vědomě vím, že bych to asi rozbourala celý.
Jenomže tohle manžel ví, bavili jsme se x - krát, že vnímám jeho pocity, že by mne tohle sestřelilo a sám mi to řekl - já vím, že bys to kompenzovala po svým, to beru...." a co kdyby ses zamilovala???" - a na tohle nemám odpověď.... to je od začátku kdyby....
Předchozí